Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

4лв. - 6лв.

Баркод

Най-добър до:

Начало Батерии за слухов апарат Батерии за слухов апарат Размер 13

Батерии за слухов апарат Размер 13

БАТЕРИИ ЗА СЛУХОВИ АПАРАТИ РАЗМЕР 13

В наши дни все повече хора се нуждаят от слухови апарати, които да им помогнат да чуват по-добре и да се чувстват по-комфортно в своя живот. А за да бъдат тези слухови апарати винаги готови да работят, са нужни качествени батерии. В тази категория на нашия онлайн магазин ще намерите най-добрите батерии за слухов апарат Размер 13.

В нашия магазин можем да Ви предложим батерии на няколко производители - Duracell, Power One Varta, Rayovac, Signia и Everactive. Тези марки са известни с високото качество на своите продукти и гарантират дълготрайност и надеждност на батериите. Те са изработени от най-добрите материали и произведени с най-високите стандарти на качество.

Батериите за слухов апарат Размер 13 са много популярни и често се използват в много видове слухови апарати. Те предоставят нужната мощност, за да работят слуховите апарати безпроблемно и да Ви осигурят ясен звук и комфорт.


В наши дни слуховите апарати са от съществено значение за хората, които страдат от увредено слухово чувство. Затова е важно да имате винаги налични батерии, които да ви осигурят непрекъснато удобство и комфорт при употребата на вашия слухов апарат. В категорията "Батерии за слухов апарат Размер 13" в нашия онлайн магазин за батерии, ние предлагаме най-висококачествените батерии на най-добри цени.

Предлаганите от нас батерии за слухови апарати не съдържат живак.

Убедени сме, че ще намерите марката, която най-добре отговаря на вашия слухов апарат. Гарантираме вашето пълно удовлетворение или връщане на парите. Гарантирано.

Батериите за слухови апарати с размер 13 в тази категория заместват следните модели:

13A, 13AE, 13DS, 13HP, 13HPX, 13SA, 13UP A13, AC13, AC13E, AC13EZ B26PA, B0134 DA13H, DA13N L13ZA ME8Z PR13, PR13H, PR48 R13ZA, RS13 S13A V13, V13HP W13ZA ZA13

Филтри
8 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»