Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

3лв. - 11лв.

Баркод

Най-добър до:

LR44 Батерии

БАТЕРИЯ LR44

БАТЕРИИ A76

Разглеждайки категорията "LR44 батерии" в подкатегория "Алкални батерии" на BATERIIKI.COM, можете да намерите голямо разнообразие от висококачествени батерии LR44 от много от най-добрите марки в индустрията. Тези батерии имат издръжливост, висок капацитет, висока енергийна плътност и надеждност, което ги прави идеален избор за множество устройства.

Батерията LR44 е алкална цинково-манганова батерия от тип копче или монета с напрежение 1,5 V и работна температура от 0°C до 60°C, като оптималната температура е 20°C. Тези батерии могат да се използват в различни устройства, включително часовници, дънни платки и медицински уреди, като термометри. Еквивалентите на батерията LR44 се наричат още A76, AG13, L1154, LR1154 и 157, които са възможни заместители на батерии LR44.

В BATERIIKI.COM предлагаме батерии LR44 от много от най-добрите марки в индустрията, като Duracell, Energizer и Panasonic, които осигуряват надеждна работа, висока ефективност и дълъг експлоатационен живот. Нашите продукти са висококачествени, като предлагаме както премиум, така и по-стандартни батерии на достъпни цени.

Въпреки че батерията LR44 може да се постави в устройства, които изискват сребърнооксидни батерии монета като SR44, SR44SW, 303, 357, е важно да изберете препоръчителния тип батерия за вашето устройство, за да избегнете прекомерно или недостатъчно разреждане. Проверявайте внимателно размера и напрежението на батерията, от която се нуждаете, за да избегнете проблеми, които могат да повредят вашето устройство.

Ако имате нужда от определена марка батерии LR44, свържете се с нас директно и ние ще се постараем да Ви я доставим в най-кратки срокове за най-добра цена.

Филтри
5 продукт(и)
«1»
Страница 1 от 1
«1»