Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

6лв. - 11лв.

Баркод

Най-добър до:

LR44 Батерии

БАТЕРИЯ LR44

БАТЕРИИ A76

Батерията LR44 е алкална цинково-манганова батерия от тип копче или монета. Обикновено батерията LR44 е с напрежение 1,5 V и работна температура от 0°C до 60°C, като оптималната температура е 20°C.

В bateriiki.com, ние предлагаме голямо разнообразие от различни батерии LR44 от много от най-добрите марки в индустрията. Предлагаме висококачествени премиум батерии, както и по-стандартни батерии на достъпни цени. Тези батерии се отличават с издръжливост, висок капацитет, висока енергийна плътност и надеждност. Те спомагат за осигуряване на надеждна работа, висока ефективност и дълъг експлоатационен живот.

Батерията LR44 може да се използва в много устройства, като часовници, дънни платки и различни медицински устройства, като термометри. Еквивалентите на батерията LR44 се наричат още A76, AG13, L1154, LR1154, 157. Тези еквиваленти са възможни заместители на батерии LR44. Съществуват и други батерии, които са подобни на батерията LR44, но са с различен химически състав. Батерията LR44 е идентична по размер, но се различава по химичен състав от сребърнооксидните батерии монета, като SR44, SR44SW, 303, 357. Въпреки че батериите могат да се поставят една в друга сравнително лесно, важно е да изберете препоръчителния тип батерия за вашето устройство, за да избегнете прекомерно или недостатъчно разреждане. Проверявайте внимателно размера и напрежението на батерията, от която се нуждаете, за да избегнете проблеми, които могат да повредят вашето устройство.

Ако имате нужда от определена марка батерии LR44, моля, свържете се с нас директно по телефона или по имейл, за да направим специална поръчка. Ние постоянно добавяме нови батерии към нашата гама от висококачествени продукти.

Батерията LR44 е алкална цинково-манганова батерия от тип копче или монета.

Филтри
2 продукт(и)
«1»
Страница 1 от 1
«1»