Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

4лв. - 28лв.

Баркод

Най-добър до:

C Батерии

C БАТЕРИЯ

Тази селекция от батерии С може лесно да стартира високотоково оборудване с динамична моментна мощност и да осигурява стабилен ток в продължение на много часове. Обхватът на устройствата включва, но не се ограничава до преносими радиоприемници и телевизори, моторизирани играчки, часовници, електронни игри, мобилни телефони, фотосветкавици и др. Предлагаме широка гама от продукти, от които да избирате.

Други наименования: LR14, AM2, Duracell MN1400, Rayovac 814, Energizer E93, Varta 4914, MX1400, 14A, Baby, Type 343.

Батериите LR14, също наричани и C батерии, са тип алкални батерии с размери 26,2 мм (диаметър) и 50 мм (височина). Те имат по-голям капацитет и издържливост в сравнение с по-малките батерии тип AA и AAA, което ги прави подходящи за по-големи и консумативни устройства.

Ето някои от устройствата, за които се използват батериите LR14:

Фенери и лампи - Батериите LR14 са често използвани за захранване на по-големи фенери, както и за лампи и осветителни тела.

Играчки - Захранването на много консумативни играчки, които работят с батерии, изисква по-големи батерии от тези тип AA и AAA.

Радиостанции - Батериите LR14 могат да бъдат използвани за захранване на някои по-големи радиостанции, както и на други устройства за комуникация.

Други електронни устройства - Тези батерии могат да бъдат използвани за захранване на различни електронни устройства, като например радарни детектори, калкулатори, дистанционни управления.

Медицинско оборудване - Батериите LR14 могат да бъдат използвани за захранване на различни видове медицинско оборудване, като например медицински уреди за контрол на кръвното налягане и пулса.

Безжични слушалки - Някои безжични слушалки изискват по-големи батерии за по-дълготрайно ползване и по-добро качество на звука. В този случай батериите LR14 също могат да бъдат използвани.

Филтри
9 продукт(и)
«1»
Страница 1 от 1
«1»