Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

5лв. - 70лв.

Баркод

Най-добър до:

Начало Литиеви батерии

Литиеви батерии

ЛИТИЕВИ БАТЕРИИ

Литиевите цилиндрични батерии са известни със своето високо напрежение, енергийна плътност, издръжливост и стабилна работа. Проектирани са с добра способност за цикличност, предлагат дълъг живот и са икономични, но са по-тежки и имат ниска плътност поради пространствени кухини. Тези батерии се използват за захранване на устройства като детектори за движение на алармени системи, фенерчета, камери, монитори, компютърна памет, играчки, игри, LED светлини и много други.

Литиевите батерии са известни със своята висока енергийна плътност, което ги прави идеални за устройства, които изискват постоянен и силен източник на енергия.

Поръчайте лесно и удобно литиеви цилиндрични батерии от нашия онлайн магазин и се възползвайте от бързата и надеждна доставка до вашия адрес. Ние ви гарантираме висококачествени продукти на конкурентни цени, които ще задоволят всички ваши нужди и изисквания. В нашата категория ще намерите батерии с различни капацитети и размери, като CR123A, CR2, 2CR5, CR1/2 AA, CR-V9 и други. 

В Bateriiki.com предлагаме богат избор от литиеви цилиндрични батерии на намалена цена. Изборът на технология за батерии зависи от изискванията на приложението по отношение на производителност, живот, безопасност и цена, като всеки тип батерия предоставя специфични функции. Ще бъдете очаровани от нашите отлични литиево-цилиндрични батерии с бърза доставка.

Филтри
17 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»