Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

1лв. - 70лв.

Баркод

Най-добър до:

Начало Марки

Varta

Филтри
Varta

Varta

Varta Батерии | Bateriiki.com

Добре дошли в света на надеждните и висококачествени батерии на марката Varta! Основана през 1887 година в Хановер, Германия, марката Varta е известна в целия свят с продуктите си, които осигуряват изключителна производителност и дълъг живот.

Без значение дали търсите батерии за домашна употреба, за професионални нужди или за лични приключения на открито, Varta е марката, която можете да доверите. Нейната гама от продукти включва алкални, литиеви, никел-метал-хидридни и други батерии, които отговарят на всякакви нужди и изисквания.

Varta е изборът на много потребители в света на слуховите апарати. Специално проектирани за тези устройства, батериите на марката осигуряват по-дълъг живот на апарата и по-добра производителност. Това прави Varta един от най-предпочитаните избори от потребителите на слухови апарати.

Предлагайки голямо разнообразие от батерии, подходящи за всякакви нужди и приложения, Varta се грижи да задоволи нуждите на всички свои клиенти. Така че, ако търсите надеждни и висококачествени батерии, които да ви помогнат да извлечете максималната производителност от вашите устройства, Varta е марката за вас!

70

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»