Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

3лв. - 40лв.

Баркод

Най-добър до:

9V Батерии

9V БАТЕРИЯ

Bateriiki.com разполага с богат избор от 9V батерии, които могат лесно да стартират високоволтово оборудване с динамична моментна мощност и да осигуряват стабилен ток в продължение на много часове.

Съществуват много устройства, които използват 9V батерия. Устройствата, които използват 9V батерии, включват, но не се ограничават до портативни радиоприемници и телевизори, моторизирани играчки, часовници, електронни игри, мобилни телефони, фото-светкавици и др. Най-разпространената употреба на 9V батерии е в детекторите за дим. Като се има предвид способността на детектора за дим да спасява човешки живот, е важно да се гарантира използването на висококачествена 9V батерия. Bateriiki.com предлага само висококачествени 9V батерии от реномирани производители.

За тези, които обмислят да сменят батериите на детекторите за дим, моля, помислете за следните факти: Въпреки че 9V акумулаторните батерии се наричат "9V батерии", те обикновено предлагат по-слаба мощност (напрежение) от около 8,4 V, отколкото 9V стандартни батерии. Това може да доведе до проблеми в детекторите за дим, като предизвикат фалшиви аларми. Тъй като детекторите за дим могат да спасят човешки живот, за тези приложения трябва да се използва подходяща 9V батерия. Алкалните 9V батерии са най-подходящи за детектори за дим, но могат да се използват и първични литиеви 9V батерии. Трябва да се избягва използването на въглеродно-цинкови батерии, тъй като изтичането от стари въглеродно-цинкови 9V батерии може да причини корозия на връзките на димните детектори.

Разполагаме с широка гама от марки, от които можете да избирате алкални батерии 9V, акумулаторни батерии 9V и литиеви батерии 9V.

Еквиваленти на 9V батерии са: 6LR61, 6AM6, Duracell MN1604, Rayovac A1604, Energier 522, Varta 4922, MX2400, 1604A, радиоакумулатор, димна батерия, 9V блок, PP3.

Филтри
8 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»