Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

1лв. - 47лв.

Баркод

Най-добър до:

Начало Алкални батерии

Алкални батерии

АЛКАЛНИ БАТЕРИИ

В нашия онлайн магазин за батерии, Вие ще откриете разнообразие от продукти на водещи марки като Duracell, Varta, Panasonic и Energizer. Предлагаме различни размери батерии, включително АА, ААА, 9 волтови, АААА, lr14 и lr20, за да задоволим нуждите на всеки клиент.
АА батериите са сред най-популярните продукти за професионално и домашно приложение в нашата категория "Алкални батерии". Те са идеални за използване във всички видове устройства, като дистанционни управления, играчки, фенери и други електронни уреди. ААА батериите са също толкова популярни и предлагат същата надеждна енергия и дълъг живот.
Ние също така предлагаме и 9 волтови батерии, които са идеални за професионални устройства и специализирани инструменти. Ако търсите по-малки батерии, нашите АААА батерии са идеални за използване в малки електронни устройства като калкулатори и часовници.
Нашите алкални батерии са на разположение от няколко водещи производители в индустрията на батериите, като Duracell, Varta, Panasonic и Energizer.
Ние разбираме, че всеки клиент има свои нужди и предпочитания, затова предлагаме голям избор от размери и капацитети на батериите, включително и lr14 и lr20.
LR14 и LR20 са типове алкални батерии с различни размери и капацитети. LR14 също се нарича C батерия, а LR20 - D батерия.

Ако не сте сигурни коя марка алкална батерия искате, но знаете размера, който търсите, можете да прегледате всички батерии, групирани по техните размери. Ще намерите по-разпространените AA и AAA батерии, C и D алкални батерии и 9 волтови (9v) алкални батерии на конкурентни цени. Разполагаме и с алкални батерии AAAA, които най-често се използват за захранване на светлини за химикалки, лазерни показалки и стилуси.

Филтри
162 product(s)
«1 2 3 4 5 6»
Page 1 of 6
«1 2 3 4 5 6»