Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

5лв. - 70лв.

Баркод

Най-добър до:

CR123А Батерии

БАТЕРИЯ CR123A

Батерията CR123A е литиева цилиндрична батерия и е известна с високото си напрежение, енергийна плътност, издръжливост и стабилна работа. Проектирана е с добра циклична способност, предлага дълъг експлоатационен живот и е икономична, но е тежка и има ниска плътност поради пространствените кухини. Батерията CR123A е с диаметър 17,00 мм и височина 33,4 мм. Обичайната батерия CR123A е с напрежение 3 V и капацитет 1470 mAh.

Еквивалентите на батериите CR123A са известни още като EL123A, DL123A, RL123A и др.

В Bateriiki.com предлагаме широк избор от литиеви цилиндрични батерии, като батерията CR123A, на конкурентни цени. Изборът на тип и състав на батерията зависи от изискванията на устройството по отношение на производителността, живота, безопасността и цената, като всеки тип батерия осигурява специфични функционалности. Ще останете очаровани от нашите отлични литиеви цилиндрични батерии с възможно най-високо качество и бърза доставка.

CR123A батериите са тип литиеви батерии с голяма плътност на енергията и дълъг живот на батерията. Те са широко използвани в различни електронни устройства, като например:

Фотоапарати и видеокамери - CR123A батериите са използвани за захранване на вградените светкавици и други електронни компоненти в тези устройства.

Тактически фенери - Батериите CR123A са популярни в полицейската и военната индустрии, защото са малки, издръжливи и имат дълъг живот.

Безжични сензори и системи за сигурност - CR123A батериите са използвани за захранване на безжични сензори за движение, детектори на дим и различни видове системи за сигурност.

Безжични комуникационни устройства - те са използвани за захранване на безжични микрофони и слушалки, радиостанции и комуникационни устройства.

Други устройства - CR123A батериите са използвани и в други устройства като лазерни показалки, радарни детектори, GPS устройства.

Филтри
4 продукт(и)
«1»
Страница 1 от 1
«1»