Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Батерии за слухов апарат Батерии за слухов апарат Размер 13 Непрекъснато захранване: 6 броя Rayovac размер 13 батерии за безпроблемно слушане на целия ден

Непрекъснато захранване: 6 броя Rayovac размер 13 батерии за безпроблемно слушане на целия ден

Цена: 5.20лв.
 • Код:
  6 x Rayovac 13 Hearing aid batteries
 • Тегло:
  0.010 кг

Тези батерии Rayovac размер 13 са перфектни за слухови апарати и други медицински устройства, които изискват надеждно и дълготрайно захранване. Те имат номинално напрежение от 1,45 V и са с екологичен дизайн без живак (0% Hg). В опаковката има 6 батерии, които идват директно от производителя - фирма Rayovac. Със своето невероятно съотношение между качество и цена, тези батерии са едни от най-добрите на пазара и гарантират дълготрайно и надеждно захранване за вашия слухов апарат.

 • Баркод:
  5000252003199

Има в наличност 6 броя

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Тези батерии са с номинално напрежение от 1,45 V, което гарантира непрекъснато захранване на всяко устройство, в което са поставени. Моделът е 13/PR48, който е съвместим с различни индикации като B0134, B26PA, AC13E, PR48, HA13, 13AU, DA13, 13HPX, ZA13, PR13H. Тези батерии са без живак, имат 0% Hg.

Тази опаковка включва 6 батерии, които са направени да задоволят нуждите на всяко устройство, в което се използват. Батериите са с размери 7,9 х 5,4 мм и идват директно от производителя Rayovac.

Със своята изключителна ефективност и надеждност, батериите Rayovac размер 13 са изборът за множество устройства. Те са съвместими със слухови апарати, говорни процесори, медицински устройства и други. Независимо от нуждите на вашето устройство, тези батерии ще осигурят надеждно захранване за продължителен период от време.

Примерни устройства, в които могат да се използват тези батерии включват:

Слухови апарати от марки като Phonak, Siemens, Widex, и други
Говорни процесори като Cochlear Nucleus
Медицински устройства като клинични термометри и др.

Не пропускайте да закупите тези висококачествени батерии Rayovac размер 13 от BATERIIKI.COM, за да осигурите надеждно и ефективно захранване за Вашите апарати.