Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

3лв. - 33лв.

Баркод

Най-добър до:

АА Батерии

АА БАТЕРИИ

Алкалните батерии тип АА са едни от най-разпространените типове батерии, които се използват в различни устройства. Те осигуряват дълготрайна мощност и са идеални за използване в радиоапарати, дистанционни управления, играчки, фенери и други електронни устройства. Но как да изберем правилната батерия за нашите нужди?

Когато избирате алкални батерии, има няколко неща, на които трябва да обърнете внимание. Първото е капацитетът на батерията. Той се измерва в милиампер-часове (mAh) и показва колко мощност може да осигури батерията, преди да се изтощи. Висококачествените алкални батерии за АА имат капацитет от 2000 до 3000 mAh и могат да осигурят дълъг живот на батерията.

Второто нещо, на което трябва да обърнете внимание, е температурният диапазон на батерията. Алкалните батерии са подходящи за работа в широк температурен диапазон, обикновено между -20 °C и 60 °C, което ги прави подходящи за използване както вътре, така и навън.

Третото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е производителят на батерията. Всички алкални батерии са създадени по сходен начин, но качеството може да варира в зависимост от производителя. Изберете известен производител с доказано качество на продуктите си.

Ние от Bateriiki.com продаваме AA батерии онлайн и предлагаме повече асортимент и марки от повечето други онлайн търговци на едро на батерии. Независимо дали търсите една акумулаторна AA батерия за вашето устройство или десетки хиляди AA батерии, които да включите в продукт, който продавате, Bateriiki.com може да осигури необходимото. Нашите цени на дребно са конкурентни с други големи онлайн магазини, а нашите възможности за търговия на едро ни позволяват да предлагаме по-ниски цени.

Еквиваленти на батериите AA: LR6, D14, размер 15 или R6.

Филтри
40 product(s)
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»