Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

3лв. - 75лв.

Баркод

Най-добър до:

Начало Марки

Panasonic

Филтри

Panasonic

Panasonic Батерии | Bateriiki.com

В нашия онлайн магазин за батерии можете да намерите голямо разнообразие от Panasonic батерии на най-добри цени на пазара. Независимо дали търсите алкални, литиеви или зареждащи се батерии, ние имаме всичко, от което се нуждаете, за да задоволите вашите нужди.

Продуктови категории:

Алкални батерии - Издръжливи, надеждни и икономични, нашите алкални батерии на Panasonic ще ви осигурят мощна и продължителна енергия, която ви е необходима за вашите електронни устройства.
Литиеви батерии - За тези, които търсят най-доброто, Panasonic литиевите батерии са превъзходен избор. Издръжливи и леки, тези батерии са идеални за устройства, които изискват по-голяма мощност и продължителност на живота на батерията.
Зареждащи се батерии - Ако търсите удобство и икономия от дългосрочна перспектива, зареждащите се батерии на Panasonic са правилният избор за вас. Те могат да бъдат зареждани повторно и използвани многократно, като по този начин можете да спестите пари и да помогнете за опазване на околната среда.
Батерии за инструменти - Въз основа на години на опит, Panasonic е разработила серия от батерии за инструменти, които са издръжливи и мощни, гарантирайки висококачествени резултати при работа.
Батерии за часовник - Panasonic предлага висококачествени батерии за часовник, които са издръжливи и надеждни, за да поддържат часовника ви работещ точно през цялото време.
Ние предлагаме само оригинални Panasonic батерии, които са изработени по най-високите стандарти за качество и издръжливост.

20

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»