Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Алкални батерии АА Батерии Сигурност и качество: Duracell Duralock Basic C&B LR6 AA 8бр. алкални батерии - най-доброто решение за вашите електронни устройства.

Сигурност и качество: Duracell Duralock Basic C&B LR6 AA 8бр. алкални батерии - най-доброто решение за вашите електронни устройства.

Цена: 10.90лв.
 • Код:
  8 x Duracell Duralock Basic C&B LR6 AA alkaline battery
 • Тегло:
  0.100 кг

Duracell Duralock Basic C&B LR6 AA алкални батерии са висококачествени батерии, създадени да осигурят продължителна и надеждна енергия за различни електронни устройства. Тези батерии са част от серията Duralock на Duracell и имат дълъг срок на годност, който гарантира, че батериите ще бъдат готови за употреба, когато имате нужда от тях.

Duracell Duralock Basic C&B LR6 AA алкални батерии имат висока енергийна плътност и могат да осигурят мощна енергия за различни устройства, включително дистанционни управления, играчки, фенери и други. Компактният им дизайн ги прави идеални за употреба в дома, офиса или на път.

Като краен резултат, Duracell Duralock Basic C&B LR6 AA алкални батерии са отличен избор за всички, които търсят продължителна и надеждна енергия за своите електронни устройства.

 • Баркод:
  5000394058019
 • Най-добър до::
  2031

Има в наличност 6 броя

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Duracell Duralock Basic LR6 AA алкални батерии

Това са едни от най-популярните батерии на Duracell, създадени да осигурят продължителна и надеждна енергия за различни електронни устройства.

Тези батерии имат алкален състав и са съвместими със стандартните AA батерии. Размерът на всяка батерия е 50,5 мм височина и 14,5 мм диаметър.

Всяка батерия има напрежение от 1,5 волта и капацитет от 2500 милиамперчаса (mAh). Това означава, че те могат да осигурят мощна енергия за различни устройства за продължителен период от време.

Duracell Duralock Basic C&B LR6 AA алкални батерии имат дълъг срок на годност, който гарантира, че батериите ще бъдат готови за употреба, когато имате нужда от тях. Те също така имат защита от утечки и могат да се съхраняват до 10 години без загуба на качество на батерията.

Тези батерии са съвместими със много електронни устройства, включително дистанционни управления, играчки, фенери, радиоприемници и други. Компактният им дизайн ги прави идеални за употреба в дома, офиса или на път.

Duracell Duralock Basic C&B LR6 AA алкални батерии са надежден избор за всички, които търсят продължителна и мощна енергия за своите електронни устройства, докато същевременно са сигурни, че батериите ще работят безпроблемно за дълъг период от време.