Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Презареждащи се батерии Зарядни устройства за акумулаторни батерии Спестете пари и опазвайте околната среда с Duracell CEF27 Зарядно устройство за батерии и включените батерии R6/AA и R03/AAA - налични в BATERIIKI.COM

Спестете пари и опазвайте околната среда с Duracell CEF27 Зарядно устройство за батерии и включените батерии R6/AA и R03/AAA - налични в BATERIIKI.COM

Цена: 57.00лв.
 • Код:
  Duracell CEF27 battery charger + 2 x R6/AA 1300 mAh + 2 x R03/AAA 750 mAh
 • Тегло:
  0.100 кг

Добре дошли в света на Duracell Rechargeable Ultra AA 1300 mAh и AAA 750 mAh акумулаторни батерии и Duracell CEF27 зарядното устройство! Тези батерии са идеални за устройства с високи изисквания, като дистанционни управления, фотоапарати, играчки, безжични мишки и клавиатури и други.

Duracell Rechargeable Ultra батериите са изработени с иновативна технология, която гарантира максимална производителност и по-дълъг живот. Те са издръжливи и могат да бъдат зареждани многократно, което ги прави икономични и екологични. Също така, те запазват заряда си за дълго време, когато не се използват.

Зарядното устройство Duracell CEF27 е идеалното решение за зареждане на вашите Duracell акумулаторни батерии. То може да зарежда две или четири батерии R6/AA или R03/AAA и използва двойни канали за зареждане. Със своя глобален диапазон на напрежение от 100 - 240V, зарядното устройство може да се използва навсякъде по света. Също така, автоматичното му превключване го предпазва от презареждане, което продължава живота на батериите и ги предпазва от повреди.

Тези батерии и зарядното устройство са перфектното решение за устройства, които често се използват и които изискват надеждно захранване. Използвайте ги във вашите безжични телефони, играчки, фенерчета, фотоапарати и много други устройства, за да се насладите на по-дълъг живот на батерията и да спестите пари и време.

 • Баркод:
  5000394114524

Има в наличност 3 броя

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Зарядното устройство Duracell CEF27 е перфектното решение за зареждане на акумулаторни батерии в ежедневните ви устройства. С това устройство ще можете да зареждате две или четири батерии R6/AA или R03/AAA бързо и ефективно. Зарядното устройство е снабдено с два двойни канала за зареждане и използва автоматично превключване, което гарантира, че батериите няма да бъдат презаредени.

Duracell CEF27 е лесно за употреба - просто го включете в контакта и зареждайте батериите си. Светодиодният индикатор на зарядното устройство показва статуса на зареждането на батериите. Отличителната черта на това зарядно устройство е, че има глобален диапазон на напрежение - 100 - 240V. Това означава, че можете да използвате устройството във всяка част от света без да се притеснявате за напрежението.

Зарядното устройство Duracell CEF27 е съвместимо с акумулаторни батерии с размери R6/AA и/или R03/AAA. В комплекта са включени две акумулаторни батерии Duracell R6 AA 1300 mAh и две акумулаторни батерии Duracell R03 AAA 750 mAh, които са готови за употреба. Времето за зареждане на батериите е много кратко - от 1 до 3.5 часа в зависимост от капацитета на батериите. Зарядното устройство е идеално за употреба във всякакви ежедневни устройства, като например фенери, играчки, дистанционни управления, дигитални фотоапарати, безжични слушалки и много други.

С Duracell CEF27 можете да се наслаждавате на безпроблемно и удобно зареждане на акумулаторните батерии на вашите устройства. Винаги ще имате готови за употреба батерии, без да се притеснявате за това дали има къде да ги заредите.

Време за зареждане:

- R6 / AA 2000 - 3.5 часа за 4 акумулаторни батерии

- 2 часа за 2 акумулаторни батерии R6

- AA 1300 - 2 часа за 4 акумулаторни батерии

- 1 час за 2 акумулаторни батерии R03

- AAA 750 - 2 часа за 4 акумулаторни батерии

- 1 час за 2 акумулаторни батерии.