Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Начало Презареждащи се батерии Акумулаторни батерии AAA Готови за употреба винаги с Varta Ready2use: 4 бр. AAA Ni-MH презареждащи се батерии с капацитет 1000mAh, предлагани от BATERIIKI.COM

Готови за употреба винаги с Varta Ready2use: 4 бр. AAA Ni-MH презареждащи се батерии с капацитет 1000mAh, предлагани от BATERIIKI.COM

Цена: 17.85лв.
 • Код:
  4 x Varta Ready2use R03 AAA Ni-MH rechargeable Batteries 1000 mAh
 • Тегло:
  0.050 кг

Varta Ready2Use R03 AAA Ni-MH батериите с капацитет от 1000 mAh са подходящи за различни устройства, като дистанционни управления, играчки, безжични мишки и клавиатури, часовници, фенери, радиоапарати и др.

Тези батерии са съвместими с много модели и марки устройства, като например:

Безжични мишки и клавиатури на Logitech, Microsoft, HP, Dell и други.
Дистанционни управления на Samsung, LG, Sony, Philips и други.
Часовници на Casio, Timex, Swatch, Citizen и други.
Играчки на LEGO, Fisher-Price, VTech и други.

С Varta Ready2Use R03 AAA Ni-MH батериите ще получите по-дълготрайна работа на вашите устройства, без да трябва да сменяте батериите толкова често. Те са готови за употреба веднага след покупката и не губят капацитет, когато не се използват. Освен това, те могат да работят при температури дори до -10°C, което ги прави подходящи за използване в студени условия.

 • Баркод:
  4008496594375

Няма наличност

Добави в желани

Varta Ready2Use R03 AAA Ni-MH презареждащи се батерии с капацитет от 1000mAh са перфектното решение за професионална употреба в специфични устройства. Тези батерии са най-високата гама батерии на Varta и са предназначени за използване от професионалисти, като техният капацитет е измерен до над 1100 mAh в нашия тест.

Тези батерии са готови за употреба веднага и не губят капацитет при неизползване. Те могат да работят при температура дори до -10°C, което ги прави идеални за употреба във всякакви условия.

Varta Ready2Use R03 AAA Ni-MH батерии са съвместими с широк спектър от устройства, включително безжични телефони, дистанционни управления, фотоапарати, играчки, светодиодни фенери, радиостанции, детски часовници и др. Технологията Ni-MH позволява на тези батерии да издържат до 4 пъти повече цикли на зареждане в сравнение с обикновенните Ni-Cd батерии.

Тези батерии са ефективни и икономични, тъй като няма нужда да се заменят след всяко зареждане. Те са идеални за употреба в устройства, където се изисква по-висок капацитет и дълъг живот на батерията.

С Varta Ready2Use R03 AAA Ni-MH презареждащи се батерии 1000 mAh комплектът от 4 броя е идеалното решение за професионалисти, които търсят най-доброто от своите батерии. Със своя най-висок капацитет и висока ефективност, тези батерии са сигурен избор за използване във всякакви условия.