Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Алкални батерии АА Батерии Издръжливи и надеждни: 10 бр. everActive Pro LR6 / AA алкални батерии за дълготрайна енергия | BATERIIKI.COM

Издръжливи и надеждни: 10 бр. everActive Pro LR6 / AA алкални батерии за дълготрайна енергия | BATERIIKI.COM

Цена: 8.90лв.
  • Код:
    10 x everActive Pro LR6/AA alkaline batteries
  • Тегло:
    0.300 кг

С гарантирана надеждност и издръжливост: 10 бр. everActive Pro LR6 / AA алкални батерии. Идеални за различни устройства, които изискват стабилна и продължителна енергия. Необходимото решение за вашата електроника и дейности на открито. Вземете ги сега и бъдете сигурни, че вашият оборудване ще работи безпроблемно, когато ви е необходимо най-много.

Има в наличност 4 броя

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Доверете се на надеждните алкални батерии от everActive. PRO ALKALINE е най-високият клас алкални батерии за професионални приложения. С капацитет от около 2900 mAh, PRO Alkaline предлага значително по-дълъг живот в устройства със засилено енергопотребление. Тези нови и подобрени батерии осигуряват 60% по-дълъг живот спрямо първоначалното поколение Industrial Alkaline в устройства с високи енергийни изисквания. everActive батериите се предлагат на пазара от няколко години и редовно се тестват.

През последните месеци са проведени 3 интересни, независими тестове на производителността, включващи също и everActive алкални батерии.

Тестовете се базираха на измерване на капацитета на разреждане на дадена алкална батерия. Измерванията се извършваха при различни разрядни токове, за да се симулират различни възможни приложения.

Тестовете бяха извършени през много месеци, като същевременно получените резултати независимо от теста потвърждават отличното качество и повторяемост на параметрите на Pro Alkaline батериите от everActive. Батериите са от актуално производство - директно от уважавания производител everActive и имат изключително дълъг срок на годност (до 10 години от датата на производство).

Доказана надеждност. Най-мощната серия Pro Alkaline - гарантира най-високо ниво на производителност - сега и в най-изискваните устройства.

Характеристики на everActive батериите:

здраво затворена структура - висока устойчивост на разливане, дълъг срок на годност при запазване на висока работоспособност,
висока ефективност както в устройства с ниско (дистанционни управления, часовници), така и в устройства с високо (медицинско оборудване, дигитални камери) енергопотребление.

Препоръчват се специално за индустриално и професионално приложение.