Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Алкални батерии АА Батерии Неустоима мощност на вашия грижовно изграден свят с Varta Longlife Power LR6 AA алкални батерии от BATERIIKI.COM!

Неустоима мощност на вашия грижовно изграден свят с Varta Longlife Power LR6 AA алкални батерии от BATERIIKI.COM!

Цена: 8.88лв.
 • Код:
  10 x Varta Longlife Power LR6/AA 4906 (High Energy)
 • Тегло:
  0.100 кг

Varta Longlife Power LR6 AA алкалните батерии са висококачествени продукти, произведени в Германия от един от най-уважаваните производители на акумулатори - VARTA. Те са част от серията High Longlife Power, която предоставя супер мощни алкални батерии за професионална употреба. Тези батерии имат капацитет приблизително 2850mAh и дълъг срок на годност до 2031 г. Те са подходящи за множество устройства като дистанционни управления, играчки, домашни уреди, часовници, калкулатори, фенери, радиостанции и други. Благодарение на високата им производителност, тези батерии са идеални за устройства, които изискват по-голяма консумация на енергия, като например фотоапарати, безжични мишки и клавиатури, портативни радиостанции и други професионални инструменти.

 • Баркод:
  4008496882205
 • Най-добър до::
  2031

Няма наличност

Добави в желани

VARTA LONGLIFE POWER LR6 AA алкални батерии представляват най-новата серия от усъвършенствани алкални батерии на VARTA, един от най-уважаваните производители на акумулатори в света. Тези батерии са продължение на високо оценената серия HIGH ENERGY и са проектирани за постигане на максимална производителност и дълъг живот.

Тези батерии предлагат повишен капацитет и производителност в сравнение със стандартните алкални батерии, като имат капацитет от приблизително 2850mAh и дълъг срок на годност до 2031 година. Те са произведени в Германия и са отличен избор за професионална употреба в различни индустрии и институции.

Тези батерии могат да се използват за захранване на много технологично напреднали устройства, като например дистанционни управления, играчки, дигитални фотоапарати, безжични мишки и клавиатури, часовници, термометри, димни детектори, LED осветление и други. Те са супер мощни алкални батерии, които предоставят надеждно захранване за вашите устройства.

С LONGLIFE POWER Series от VARTA можете да бъдете уверени, че ще получите най-доброто захранване за вашите устройства. Тези батерии предлагат изключително качество и производителност, което ги прави идеален избор за професионална употреба в индустрии като медицина, въоръжени сили, противопожарни служби и други.