Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Презареждащи се батерии Акумулаторни батерии АА Осигурете дълготрайна енергия с 4 бр. презареждаеми батерии GP ReCyko 2500 Series Ni-MH 2450mAh AA / R6 от BATERIIKI.COM

Осигурете дълготрайна енергия с 4 бр. презареждаеми батерии GP ReCyko 2500 Series Ni-MH 2450mAh AA / R6 от BATERIIKI.COM

Цена: 24.90лв.
  • Код:
    4 x Rechargeable AA / R6 GP ReCyko 2500
  • Тегло:
    0.200 кг

Никога не оставайте без енергия с 4 бр. презареждаеми батерии GP ReCyko 2500 Series Ni-MH 2450mAh AA / R6. Тези батерии ви осигуряват надеждна и дълготрайна енергия за вашия електронен уред. С високия си капацитет от 2450mAh, те са идеални за устройства като фотоапарати, играчки, дистанционни управления и други. Благодарение на технологията на никел-метал хидрид, те се отличават с по-малко саморазреждане и са готови за употреба винаги, когато ви се налага. Презареждаемите батерии GP ReCyko 2500 ви предоставят надеждна и устойчива енергия, като същевременно помагат за опазването на околната среда.

Има в наличност 5 броя

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Добре дошли в света на новото поколение батерии - 4 бр. презареждаеми батерии GP ReCyko 2500 Series Ni-MH 2450mAh AA / R6. Тези иновативни батерии са разработени с най-новата технология и са незабавно готови за употреба. Със своята висока енергийна плътност, те задържат до 80% от енергията си дори след една година от зареждането.

Но това не е всичко. Тези батерии са екологично осъзнат избор. Опаковани в 100% биоразградим картон, те не само предлагат високо качество на енергията, но и помагат за опазване на околната среда. С повече от 10% от рециклирани материали в своята конструкция, те помагат да се намали потреблението на свежи суровини и енергията, като същевременно намаляват замърсяването на околната среда.

Тези презареждаеми батерии се отличават със своя впечатляващ животен цикъл от до 300 зареждания, което ги прави еквивалентни на повече от 7,500 батерии за еднократна употреба. С предварително заредена енергия и работни температури от -20 °C до +50 °C, те осигуряват надеждна и устойчива работа дори в екстремни условия.

Заложете на тези батерии, които комбинират високата производителност със съхраняване на енергия и отговорност към околната среда. Не само ще спестите разходи за единични батерии, но и ще допринесете за опазването на природата. Изберете презареждаемите батерии GP ReCyko 2500 Series - вашият устойчив и надежден избор.

Спецификация:
серия: GP ReCyko 2500 Series
електрохимична система: Nimh
номинален капацитет: 2450mAh
размер: AA / R6
други обозначения: HR6, MIGNON, MN1500
запазване на енергията: до 80% след 12 месеца
експлоатационен живот: до 300 цикъла
номинално напрежение: 1.2V
Тегло: ~31гр
височина [mm]: 50.5
диаметър [mm]: 14,5
работна температура: -20 °C до +50 °C
опаковка: картон 4 бр
изработени от над 10% рециклирани суровини (сертифицирани от ECV (валидиране на екологични претенции)
повече от 94% от батерията, включително опаковката, могат да бъдат рециклирани!
Акумулаторни батерии в оригиналната опаковка на производителя.